ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Με γρήγορη και οικονομική κατασκευή, τα χωρίσματα αλουμινίου αποτελούν μια ιδανική λύση για την διαμόρφωση και οργάνωση του χώρου σας.

Μια ιδανική λύση για την διαμόρφωση και οργάνωση του χώρου σας είναι τα χωρίσματα αλουμινίου. Με γρήγορη και οικονομική κατασκευή, δημιουργούν ένα αισθητικά αναβαθμισμένο και λειτουργικό περιβάλλον είτε στον οικιακό είτε στον επαγγελματικό σας χώρο.

Τα χωρίσματα αλουμινίου μπορεί να είναι σταθερά, που καλύπτουν όλο το ύψος του χώρου, κινητά που προορίζονται για την κάλυψη τμήματος του ύψους του χώρου και πτυσσόμενα που μπορούν να εξυπηρετήσουν αίθουσες διαφορετικών χρήσεων.

Τα χωρίσματα αλουμινίου έχουν πολλά πλεονεκτήματα καθώς κατασκευάζονται γρήγορα, προσαρμόζονται εύκολα στον χώρο που θα εγκατασταθούν, διαθέτουν ηχομονωτική ικανότητα, προστασία στην φωτιά και υψηλή ποιότητα βαφής.

Είναι κατάλληλα για γραφεία, καταστήματα, εμπορικά κέντρα, εκθεσιακά κέντρα, ξενοδοχεία, ενώ μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε και σε ανακαινίσεις κτιρίων για τροποποίηση και διαμόρφωση του χώρου.

Χωρίσματα αλουμινίου

Μπορούμε να κατασκευάσουμε:

Δείγματα Έργων