Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τσιμεντοσανίδες

Κατασκευές με τσιμεντοσανίδες, ανθεκτικές σε χτυπήματα, στην υγρασία και στις εξωτερικές καιρικές συνθήκες.

Εφαρμογή τσιμεντοσανίδας

Οι τσιμεντοσανίδες μπορούν να εφαρμοστούν με επιτυχία σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, εμπορικά κέντρα και καταστήματα.
Οι κατασκευές με τσιμεντοσανίδα γίνονται κυρίως στις εξωτερικές πλευρές των κτιρίων με σκοπό την αντικατάσταση του παραδοσιακού κτισίματος η ως επένδυση για να καλύψει σωληνώσεις, οροφές, κούτελα στέγης.
Οι κατασκευές με τσιμεντοσανίδα είναι μια αξιόπιστη λύση τόσο για εσωτερικούς χώρους όπου υπάρχει κυρίως υγρασία όπως το μπάνιο και η κουζίνα, η άλλες περιπτώσεις, όσο και για εξωτερικούς χώρους με σκοπό τη προστασία από τα καιρικά φαινόμενα και τα χτυπήματα.
Οι τσιμεντοσανίδες είναι μια οικονομική λύση με γρήγορη τοποθέτηση και διαμορφώνονται ανάλογα με τα σχέδια της κατασκευής.

Πλεονεκτήματα από τις τσιμεντοσανίδες

Το υλικό της τσιμεντοσανίδας είναι άκαυστο και δεν περιέχει οργανικά στοιχεία όπως το ξύλο η το χαρτί. Εχει μεγάλη ανθεκτικότητα αφού μπορεί να προστατευτεί από χτυπήματα και ζημιές, γι’ αυτό επιλέγεται πολύ σε τοίχους υψηλής αντοχής.
Η τσιμεντοσανίδα έχει επίσης ανθεκτικότητα στο νερό, στην υγρασία και στην μούχλα και γενικά προστατεύει τον τοίχο από την ανάπτυξη μικροοργανισμών.

Άκαυστο υλικό με πυραντοχή συστημάτων

Αντοχή στα χτυπήματα , στην υγρασία και στις εξωτερικές καιρικές συνθήκες

Μικρότερο βάρος κατασκευής από τη συμβατική δόμηση

Δείγματα έργων

Δείγματα των έργων μας με τσιμεντοσανίδες.