Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ψευδοροφές

Οι ψευδοροφές αποτελούν ιδανική λύση στη διακόσμηση του χώρου σας, αλλάζοντας άμεσα την εμφάνιση του, χωρίς ιδιαίτερα υψηλό κόστος.

Κατασκευές με ψευδοροφές

Οι ψευδοροφές χρησιμοποιούνται στις ανακαινίσεις εσωτερικών χώρων και μπορούν να καλύψουν αεραγωγούς, κλιματιστικά, ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, καλώδια, δημιουργώντας ένα χώρο αισθητικά αναβαθμισμένο και λειτουργικό καλύπτοντας απόλυτα οποιαδήποτε κατασκευαστική κακοτεχνία η ατέλεια του χώρου σας.
Οι ψευδοροφές μπορούν να πάρουν όποιο σχέδιο, χρώμα και μορφή μπορείτε να σκεφτείτε, αφού τα εξειδικευμένα συνεργεία μας μπορούν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε κατασκευή.
Η τοποθέτηση της ψευδοροφής (ανάλογα με το σχέδιο) είναι απλή και όχι χρονοβόρα διαδικασία, αφού οι τεχνίτες μας προγραμματίζουν τις εργασίες να διαρκούν όσο το λιγότερο γίνεται ώστε ο χώρος σας να είναι διαθέσιμος το συντομότερο.

Ποια είναι τα οφέλη από τις ψευδοροφές

Οι ψευδοροφές εκτός από τα αισθητικά οφέλη και την ανανέωση – μεταμόρφωση του χώρου σας, έχουν και άλλα πιο πρακτικά.
Το μεγαλύτερο όφελος των ψευδοροφών είναι η τέλεια μόνωση που προσφέρουν περιορίζοντας σημαντικά το ενεργειακό αποτύπωμα του χώρου, με αποτέλεσμα στην μείωση τον λογαριασμών ρεύματος και στην προστασία του περιβάλλοντος.
Οι ψευδοροφές μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σαν ηχομόνωση περιορίζοντας σημαντικά τον θόρυβο που παράγεται σε ένα χώρο, γι’ αυτό τις συναντάμε συχνά σε κέντρα εκδηλώσεων και συνεδριακά κέντρα.

Μπορούμε να κατασκευάσουμε:

Εκτός από τις κανονικές ψευδοροφές σε πολλά σχέδια και χρώματα μπορούμε επίσης να κατασκευάσουμε μεταλλικές οροφές, με την χρήση ορυκτών ινών, μεταλλικών πλακών και μεταλλικών λωρίδων. Οι οροφές αυτές μας επιτρέπουν την πλήρη επισκεψιμότητα τους σε όλο το μήκος και το πλάτος τους .

Απλές ψευδοροφές επένδυσης οροφής

Ψευδοροφές για την μείωση του ύψους της οροφής

Ψευδοροφές με κρυφό ή φανερό φωτισμό

Επισκέψιμες οροφές

Ψευδοροφές με διάφορα σχέδια και χρώματα

Μεταλλικές οροφές

Δείγματα έργων

Δείγματα των έργων μας στις ψευδοροφές.
ψευδοροφές 1
ψευδοροφές 2
ψευδοροφές 3
ψευδοροφές 4